Horoskoptyper

Fødselshoroskop

Dette horoskop er det mest omfattende, og er egentlig en slags kort over din personlighed. For at få lagt et fødselshoroskop kræver det, at du kender dit fødselstidspunkt (plus/minus en halv times tid), dato, sted og årstal.

Ud fra disse oplysninger opstår en tegning, der kan fortælle om dit forhold til alt muligt i livet (søskende, kærester, penge, venner, følelser, sport, helbred, arbejde, you name it).

Du kan få at vide, hvad der er problematiske områder i dit liv og hvad du kan gøre ved det, og hvor du har dine styrkesider. Jeg vil altid fortælle dig alt, hvad der er værd at vide, men du er velkommen til på forhånd at stille spørgsmål, hvis der er et område, du særlig gerne vil høre om (f.eks. "hvad egner jeg mig til at arbejde med", "hvilken slags partner passer jeg sammen med" eller hvad det nu end er, du gerne vil vide.


Årshoroskop

Dette fortæller, hvad du kan forvente dig i den kommende tid, inden for et år fra du modtager horoskopet. Det er altså lige meget, om du bestiller til nytår eller i maj, årshoroskopet gælder et år frem i tiden.
Årshoroskopet kan både fortælle om din egen sindstilstand det kommende år, dit forhold til andre mennesker eller arbejdspladsen. Også her kan du stille et spørgsmål, hvis der er noget, du særlig gerne vil vide noget om – men det er jo ikke sikkert, at der sker noget på det område, du spørger om. For at få lavet et årshoroskop skal jeg bruge dit fødselstidspunkt, dato, årstal og sted.


Øjeblikshoroskop/spørgsmålshoroskop

Dette er en helt speciel horoskoptype, som ikke kræver dit fødselstidspunkt.
Her kan du stille spørgsmål og få svar med det samme ved hjælp af en særlig teknik. F.eks. kan du spørge "får jeg jobbet" eller "hvornår får vi solgt huset".


Emnehoroskop

Hvis du ikke er interesseret i at vide alt om dig selv, eller hvis der er et særligt emne, der er meget presserende for dig lige nu, kan du få lagt et emnehoroskop, hvor det er et bestemt livsområde, vi kigger på. Det kan for eksempel være problemstillinger hos dig selv, der hindrer dig i at komme derhen, hvor du gerne vil, eller områder som du gerne vil vide noget om (partnervalg, valg af job, forholdet til familie osv.)

Her kan astrologien fortælle dig noget om, hvordan du kan håndtere dette livsområde på den bedste måde.


Partnerhoroskop - passer vi sammen?

At leve sammen er ikke altid så let, som man troede, det ville være - men ofte hjælper det at forstå hinanden bedre for at kunne indstille forventningerne rigtigt. Astrologien kan pege på, hvor I spiller godt sammen, og hvor I er så forskellige, at det kræver forståelse og accept. Det gælder, hvad enten det er kærlighedsforhold, forretningspartnerskaber, forældre og børn eller venskaber.


Rådgivning

Du kan altid få rådgivning ud fra dit horoskop, hvis der er en sag, der presser sig på eller beslutninger, der skal tages. Her betaler du pr. time.


Foredrag

Jeg tager ud og holder foredrag om astrologi, og det varer typisk mellem halvanden og to timer. Pris og indhold aftales fra gang til gang.