Priser og bestilling.

Når du har besluttet dig for et horoskop, skal du bare sende en e-mail med oplysning om fødselsdato, årstal, tid og sted, så sender jeg dig straks en bekræftelse på, at jeg har modtaget din bestilling. Hvis du ønsker et skriftligt horoskop, vil det blive sendt til dig pr. post eller e-mail. Ønsker du en personlig konsultation, aftaler vi en dag, der passer. Adresse finder du nederst på siden. Leveringstiden fremgår af de enkelte horoskoptyper. Du betaler via giro eller check, og betalingsbetingelserne får du, når du bestiller.

Hvis du ikke ønsker et skriftligt horoskop, har du også mulighed for at få horoskopet fremlagt personligt, hvilket afgjort giver det største udbytte. Det giver mig større mulighed for at se, hvordan du har anvendt de ressourcer, jeg kan se i horoskopet, og så kan jeg bedre rådgive dig der, hvor du står nu.

Hvis du ikke har tid, lyst eller mulighed for et personligt møde, kan du også få en "personlig" konsultation pr. telefon – det koster ikke ekstra, ud over telefonregningen, da det er dig selv, der ringer op på et aftalt tidspunkt.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.


Fødselshoroskop................................................................................

Årshoroskop ......................................................................................

Samlet ................................................................................................


1.800 kr.

  1.200 kr.

2.500 kr.

Leveringstid ca. 3 uger. Personlig tolkning af fødsels- og årshoroskop tager ca. to timer, og prisen inkluderer en horoskoptegning og en båndoptagelse af konsultationen. Ønsker du et skriftligt horoskop, fylder et fødselshoroskop 7-10 sider, og et årshoroskop fylder 3-4 sider. Og altsammen kun om dig!


Spørgsmålshoroskop .........................................................................


600 kr.

Da det ofte er noget, der haster, er leveringstiden kun 4-5 dage. Omfanget afhænger af spørgsmålet, men normalt 1-2 sider. Hvis du har et spørgsmål, du gerne vil have en snak om, kan du få en personlig konsultation. Den varer en lille times tid, og du får en båndoptagelse med hjem. Ring, skriv eller mail og aftal en tid.


Emnehoroskop ..................................................................................


1.000 kr.

Leveringstid 2 til 3 uger. I skriftlig udgave omfatter et emnehoroskop 4-6 sider, og hvis du ønsker det tolket mundligt, skal du regne med, at det varer en god times tid.


Partnerhoroskop ................................................................................


2.500 kr.

Leveringstid 3-4 uger. Husk tilladelse fra begge parter (med mindre det drejer sig om egne børn). En personlig tolkning vil tage to til tre timer, mens en skriftlig tolkning fylder 8-10 sider.


Personlig rådgivning (timebetaling) ................................................... 

Foredrag (pris og indhold aftales individuelt) 


600 kr.


Alle priser er incl. moms

Tlf.  : 50 51 21 66
Mariendalsvej 53,
2000 Frederiksberg