Hvem er jeg.

Mit navn er Anne Højgaard Christiansen. Jeg er uddannet astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole. Jeg blev færdig i 1999.

Denne uddannelse er den ene af Danmarks to længerevarende og veletablerede uddannelser indenfor astrologi.

Uddannelsen varer 3½ år, og i løbet af denne tid lærer man i hovedtræk tolkning, opstilling og beregning, prognose og korrektion. Uddannelsen afsluttes med skriftligt speciale og eksamen.

Lige så væsentlig en kvalitet er dog min dybe interesse for astrologien. Jeg har været interesseret i astrologi siden jeg var 12 år gammel, og jeg forventer, at interessen varer ved resten af mit liv.

Af astrologiens mange retninger interesserer jeg mig mest for den klassiske astrologi – kunsten at tolke et fødselshoroskop og at sige noget om personens nære fremtid – samt horar-astrologien, som er kunsten at besvare et spørgsmål, der stilles, ud fra en særlig teknik. Desuden er jeg meget interesseret i synastri, som er kunsten at sammenligne to horoskoper for at se, hvordan man passer sammen.

Jeg beskæftiger mig ikke med reinkarnation og esoteriske problemstillinger, men henviser gerne til andre dygtige astrologer på dette felt.

Mars